• Dolar
    0.000
  • Euro
    0.000
  • Ç.Altın
    0.000
  • Altın
    0.000
KIRIKKALE
25°

DOLANDIRILMAKTAN POLİSİN SAYESİNDE KURTULDU

Kırıkkale’de dolandırıcının hesabına para yatırmak için ziynet eşyalarını kuyumcuda bozdurmak üzere olan kadın, polis ekipleri sayesinde dolandırılmaktan son anda engellendi.


66 YAŞINDA 

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale’nin Çullu Mahallesi’nde yaşayan 66 yaşındaki Şerife Ü. isimli kadını telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, oğlunun bir suça karıştığı için İBAN numarasına para göndermesi gerektiğini ve kendisini savcılığın emirleri doğrultusunda aradığını belirtti. Bunun üzerine Şerife Ü. , 3 adet 22 ayar bilezik ve 3 adet tam altını bozdurmak üzere dolmuşla çarşı merkezine hareket etti. Yaşananları takip eden kızı annesinin durumunu polise bildirdi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede harekete geçerek kadının eşkâlini kentteki kuyumculara bildirdi ve dolmuş sürücüleriyle de irtibata geçti.

Kadının altınlarını bozdurup, parayı şüphelinin verdiği hesaba yatırmak için kent merkezinde Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kuyumcuya geldiği bilgisine ulaşan polis ekipleri, kadını dolandırılmaktan son anda kurtardı.

Ekiplerle birlikte şikayet için İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadının ifadesi sonrası altınları da kendisine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE’DEN YURTDIŞINDA TİCARET HAMLESİ

İlginizi Çekebilir

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADININ YÜZÜNE KIZGIN YAĞ DÖKTÜ

İlginizi Çekebilir

ÖĞRENCİ SERVİSİ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI; 17 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43934

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647